藍芽耳機for galaxy s

小弟想買隻bt 耳機,
最緊要係 noise canceling
要有Crystal talk
有無師兄知邊隻防背景雜音好D呀?
budget 最好唔好過400蚊~
有冇雙耳機既型號,不過單邊都可以…

唔該各位

crystal talk 係MOTOROLA手機既專利技術... 你買耳機要CT... 我唔知有冇, 不過就算係耳機有, 都只會係MOTOROLA或其OEM...

crystal talk 係MOTOROLA手機既專利技術... 你買耳機要CT... 我唔知有冇, 不過就算係耳機有, 都只會係MOTOR ...
tessarossa 發表於 2010-8-2 17:17

唔該你先~
我上去佢個網睇睇先…
moto隻hx1好正,不過成千銀~…
再睇下有冇其他款…

HX1 個賣點係耳骨傳導, 所以佢個CT 係癈架。

我而家就係用緊HX1 夾i9000

HX1 個賣點係耳骨傳導, 所以佢個CT 係癈架。

我而家就係用緊HX1 夾i9000
casper326 發表於 2010-8-2 18:40

o....
我有留意過h790同h17…
唔知揀邊個…
同埋依家出面個價唔知幾多錢呢…

o....
我有留意過h790同h17…
唔知揀邊個…
同埋依家出面個價唔知幾多錢呢… ...
fire284a 發表於 2010-8-2 18:45

唔睇樣的話...  當然係H17~

唔睇樣的話...  當然係H17~
casper326 發表於 2010-8-2 19:06

haha.... h790靚好多wr

haha.... h790靚好多wr
fire284a 發表於 2010-8-2 20:00

H790 個CT 真係麻麻架咋....

H790 個CT 真係麻麻架咋....
casper326 發表於 2010-8-2 21:05

最好係H17?

我怕我以D後生仔用依個款有D老je xD"...
你隻HX 1 你覺得點?? 同埋出面做緊幾錢?? 都要一千?

最好係H17?

我怕我以D後生仔用依個款有D老je xD"...
你隻HX 1 你覺得點?? 同埋出面做緊幾錢?? 都要一千? ...
fire284a 發表於 2010-8-2 21:16

冇話邊隻最好....   所有SOFTWARE BASE 既SOUND FILTER SYSTEM 都要夾人聲...
我把聲底沉, CT 會隔左我把聲....
而HX1 既耳骨傳導模式就唔會FILTER 我把聲......  但係要帶到好FIT 同O岩位, 個耳骨MODE 先可以正常使用....
正價$1280, 先逹既行貨就980....    我係EABY 買BULK PACK ....  $400~$600