有關 developer 網上買 nexus one 問題

http://www.engadget.com/2010/08/ ... al-developer-phone/

有冇師兄已經係 android developer?
可否幫忙login 睇下如果developer 買 nexus one, 是否照舊會寄 HK, 如果得, 運費是否跟之前一樣是US$30? 另外

圖中所示是否可行香港 gsm 及3g?

因之前錯失了買機機會, 又發現原來比一次怛 $us 25登記做 developer 就可仍舊可以 us$529 buy到 nexus one

但想confirm一下細節, 費時到時登記完浪費了hk$200....
thanks

engadget 講既 T-mobile version = HK version
用到HK既 2g同3g

engadget 講既 T-mobile version = HK version
用到HK既 2g同3g
nissin 發表於 2010-8-6 01:04

thanks先,

咁有冇 developer c hing 可 login 睇睇會否送hk?

thanks again

會送香港.. ..我反而想賣N1.轉吓玩i9000
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

會送香港.. ..我反而想賣N1.轉吓玩i9000
nelson525 發表於 2010-8-6 03:19

Thanks ching

N1有咩唔好, 點解想換?

多口問怡唔計multi-touch, N1 螢幕漂移嚴重嗎?

thanks again

上左2.2.都唔多覺漂移..想轉i9000.只係.詩..忽..行...

上左2.2.都唔多覺漂移..想轉i9000.只係.詩..忽..行...
nelson525 發表於 2010-8-7 19:53

仲猶豫緊買唔買 nexus one 好, $45xx, 2~3個月內呢個價應該買到下一輪新機..

現在用緊 magic ~

nelson525 發表於 2010-8-7 19:53

唔講都唔覺...2.2後好似冇試過飄移了

DELETED

好難揀
買Desire定Nexus One好
Nexus One更新快但係Desire多d功能,內置多d apps

我諗住買部又好用又可以做development既