冇得比既... ip4 點都好d.. 但an 機勝在多花樣又抵用..
peanut58 發表於 2010-9-26 22:02

我唔多信iphone4真係勁到配得上"點都好d"呢個評價

果部真係mama
wch922 發表於 26-9-2010 22:35

咁要考慮下

我唔多信iphone4真係勁到配得上"點都好d"呢個評價
zetalai 發表於 2010-9-26 22:36

你試下打打SMS, 用default browser回個post, 失驚無神送個force close比你未?

milestone 23/12/2009 用到上個星期, force close 經常出現
iphone4用左一個星期暫時正正常常, 係衰唔可以 background 掛 IM...

我評價: IP4 >= Android 2.1 > IP3GS

你試下打打SMS, 用default browser回個post, 失驚無神送個force close比你未?

milestone 23/12/2009 用 ...
望月小妖 發表於 2010-9-27 00:19

真係未喎
我用左i9000成個幾月, 唔計3台撞signal問題 force close次數10隻手指數得哂

真係未喎
我用左i9000成個幾月, 唔計3台撞signal問題 force close次數10隻手指數得哂 ...
zetalai 發表於 2010-9-27 00:20

不過android 係多野玩

不過android 係多野玩
望月小妖 發表於 2010-9-27 00:23

講ROM 既STABLE...  LIQUID 都比MILESTONE 好....

iphone4用左一個星期暫時正正常常, 係衰唔可以 background 掛 IM...

可以的

真係用過兩部機先講...
唔好用低階android同iphone比
亦都唔好用部root左 O既android同冇jail break O既iphone比.....

我評價: IP4 >= Android 2.1 > IP3GS

You should use "Milestone" instead of "Android 2.1"

milestone 23/12/2009 用 ...

唔好用M記的啲機比,好難分清係M記還是Android問題,Android未出現前我已經black list M記!
現在用N1,其他app有機會FC,這是第三方software,好難避免,但browser同SMS未FC過。