回復 17# 陳豪

咪咁啦

我地眼大大,睇漏左

又無話部 MILESTONE 唔好用,同屬自己人

回復  陳豪

咪咁啦

我地眼大大,睇漏左

又無話部 MILESTONE 唔好用,同屬自己人 : ...
tung0402 發表於 2010-9-27 13:53

哈~玩下咋~!

搭單一問  MS跌花左個殼 如果去換要幾錢?

already installed but i expect this to be built in
goforit 發表於 2010-9-27 07:16 AM

This is "Google Experience Phone", so it need to use Android "Original" UI.

E680i      E1
M1000     V3x
K1          E6
V9          E8
ZN5        A3100
milestone

用過禁多部moto ...
leoleotse 發表於 2010-9-27 01:40 AM

係 ZN5 同 E8 打中文九筆果度煩D,唔比人打落去

係 ZN5 同 E8 打中文九筆果度煩D,唔比人打落去
antony 發表於 2010-9-27 16:52

的確,,不過E8個設計真係好靚,ZN5閃光勁,影相靚,重有wifi
最唔捨得都係e680i,,比人偷左

搭單一問  MS跌花左個殼 如果去換要幾錢?
ZERO2001051 發表於 2010-9-27 16:20

跌花左唔知, 你可以打去CS報左價先, 不過天然甩色 (EG. 個拍照按鈕) 保養內就免費換一次

This is "Google Experience Phone", so it need to use Android "Original" UI.
antony 發表於 2010-9-27 16:47

呢個理由唔多通, 因為佢其實有好多WIDGET都唔係ORIGINAL既WIDGET啦.

反而係傾TERMS方面我就信佢會唔傾唔掂...

1.6-->2.1 大陸版到時係咪簡體字?定係正體字?

回上,有正體字
另外,我都想知。。ms換殼幾錢,不過聽過只換條邊only