美國verizon定咗droidx, droid 2既end of life 係 3月尾
斷估droid x gsm version 可能要 3月之後先出到
另外mo記tegra 2 phone有傳年尾出....
諗諗下都係吾等啦...出Desire HD算

E680i      E1
M1000     V3x
K1          E6
V9          E8
ZN5        A3100
milestone

用過禁多部moto ...
leoleotse 發表於 2010-9-27 01:40 AM

當年 E398刷做e1

當年 E398刷做e1
~狄雲~ 發表於 2010-9-28 15:39

我記得買E1個時會有盒所謂"靚聲線"跟,而個時yahoo好多人賣,最奇就係都好多人買

跌花左唔知, 你可以打去CS報左價先, 不過天然甩色 (EG. 個拍照按鈕) 保養內就免費換一次 ...
tessarossa 發表於 2010-9-27 17:28

呢個真係唔講唔知喎,等我差唔多到期就去換先。
色已甩...

Trade
Gestapo 發表於 2010-9-28 10:33

唔使trade....
衛信1666........
另外百老匯都係1680...不過好似無貨了

試玩過XT3, 一兩分鐘就唔想玩, 最後我買左wildfire
kcthomlau 發表於 2010-9-27 23:24

wildfire 得240x320........
我都有望過...我見個價錢唔開胃了...

而家我xt3升左2.1....都幾爽....
睇4仔 mp4都好順

請問一下, Quench XT3 可否穿手繩?

輸入字的介面如何,有否混合手寫輸入的能力?
因小妹現用a810,如要 ...
chi333 發表於 2010-9-27 23:19

1.有位穿手繩..不建議使用....好似好牙煙甘
2.手寫中文幾準幾爽
3.鬧鐘好多設定....
4.行事曆我無用開,,,,
5.好震

呢個真係唔講唔知喎,等我差唔多到期就去換先。
色已甩...
tung0402 發表於 2010-9-28 18:44

聽聞ms換殼好似只係換條邊..........其他係唔會換的....
收300元是嗎?

聽聞ms換殼好似只係換條邊..........其他係唔會換的....
收300元是嗎?
陳豪 發表於 2010-9-29 05:04

個面係TOUCH SCREEN既PARTS, 底有低冚, 所以唔包, 相機鏡頭, 閃燈全部都另計, 總之就以佢CS報價作準, 佢改左我唔知都唔出奇...

我記得買E1個時會有盒所謂"靚聲線"跟,而個時yahoo好多人賣,最奇就係都好多人買 ...
leoleotse 發表於 2010-9-28 06:18 PM

2.5mm轉3.5mm?