想試下玩android機

眼見身邊D FRD個個都用手機上網, 但我果部老古董....雖然上到網, 但真係慢到訓著
見宜家ANDROID機咁HIT, 想出番部黎試試
放工時去睇過下, 幾鍾意部HTC DESIRE既外型
想問下各位呢部機好唔好用? 最緊要上網唔好慢

好用,我自己都用緊,上網黎講比起係我暫時用過兼玩過其他fd既電話 係最快既

好用,我自己都用緊,上網黎講比起係我暫時用過兼玩過其他fd既電話 係最快既 ...
車軟軟 發表於 2010-10-23 00:51

我未試玩過部機, 所以有好多野都想問清楚, 希望你唔好嫌我煩啦>_<

如果上網快既話, 咁就好喇~呢一樣對我黎講最重要
咁我想問, 係唔係個個網都load到架? 我之前試過借朋友手機黎上網check d野
點知load唔到個網....吹脹

丫..我想問埋呢部有冇多工架? 冇既話好麻煩

我未試玩過部機, 所以有好多野都想問清楚, 希望你唔好嫌我煩啦>_<

如果上網快既話, 咁就好喇~呢一樣對 ...
liljon852 發表於 2010-10-23 00:59

點會呢
唔明你講咩有d網load唔到? 你指flash網? 係既話呢部都睇到flash架

丫..我想問埋呢部有冇多工架? 冇既話好麻煩
liljon852 發表於 2010-10-23 01:12

有呀,我之前都試過用d冇多工既電話,上緊網個陣連打電話都唔得,麻鬼煩

點會呢
唔明你講咩有d網load唔到? 你指flash網? 係既話呢部都睇到flash架 ...
車軟軟 發表於 2010-10-23 01:19

係呀係呀~我唔記得左點串flash呢個字~哈哈
睇到flash咁係唔係連facebook果d game都玩到架?

htc 暫時最勁係 DESIRE 啦. 不過好快又出DESIRE HD ~~

如果買就唔好買入門機, 好快會覺得冇野好玩

係呀係呀~我唔記得左點串flash呢個字~哈哈
睇到flash咁係唔係連facebook果d game都玩到架? ...
liljon852 發表於 2010-10-23 02:11

玩到, 我之前都成日係部手機度玩開心農場
你鍾意玩game既話, 到時買左desire之後記得上apps market download埋隻angry bird呀

如果想玩FLASH 最好都係買 HTC DESIRE, 其他都唔好買.