依家X10賣到3k算唔算抵買?

一直都用緊N記低偕, 依家心思思想試玩下ANDROID
見SE X10個外形幾靓, 雖然出左成年, 不過重有得上2.3, 好似唔錯咁
平時少打機, 主要聽歌上網睇片
依家只係賣3K算唔算抵買呢? 因為見佢部arc貴成2K但又唔多似勁好多咁
THX

都好同意樓上果位, $3k不如考慮一下i9003
如果budget可以加多幾百, 買NS / i9k會仲好

x10外型真係幾靚,好難找到android機個款咁ok,但個mon好鈍,聽歌聲唔差

你只要求聽歌上網同睇片
X10當然冇問題
不過你都可以考慮i9003
差不多價,睇你自己鍾意 ...
noodle 發表於 2011-5-24 19:30

都好同意樓上果位, $3k不如考慮一下i9003
如果budget可以加多幾百, 買NS / i9k會仲好 ...
s123456799 發表於 2011-5-24 19:33

x10外型真係幾靚,好難找到android機個款咁ok,但個mon好鈍,聽歌聲唔差
tcleung0316 發表於 2011-5-24 19:59

多謝三位意見, 其實係因為我PEOPLES個PLAN到左期, 所想以上台順便轉埋電話
啱啱睇到原來X10無multi touch<--大打折扣
但個人又覺得samsung外形又唔討好(似IPHONE)
唔知重有冇咩選擇呢, THX

多謝兩位意見, 其實係因為我PEOPLES個PLAN到左期, 所想以上台順便轉埋電話
啱啱睇到原來X10無multi touc ...
hpkpk123 發表於 2011-5-24 20:01

X10 更新2.1 後係有Multitouch 的,
要留意第一X10 係用電阻MON, 第二只有256MB RAM.

SE NEO CMHK 幾抵玩, 但唔夠貨派, 有排等.

X10 更新2.1 後係有Multitouch 的,
要留意第一X10 係用電阻MON, 第二只有256MB RAM.

SE NEO CMH ...
mktong 發表於 2011-5-24 20:04

咁睇黎我真係要認真考慮下

ARC就真係靚啦

ARC就真係靚啦
JackShit 發表於 2011-5-24 21:50

可惜無白色

一直都用緊N記低偕, 依家心思思想試玩下ANDROID
見SE X10個外形幾靓, 雖然出左成年, 不過重有得上2.3, 好似 ...
hpkpk123 發表於 2011-5-24 19:10

neo 都好wow, mon 細d ...