唔係上台價唔知幾錢..
?
yung2013 發表於 2011-10-6 01:29

$2598

人仔上台價1998
出部俾母親當遊戲機
超抵~

之前用緊gio, 實在頂佢唔順, 見mini pro出已經想換, 好彩忍住等iphone5, 又好彩佢出唔成, 昨晚買咗neo v, 部機真係對得住個價! 起碼聽到電話, 人地又聽到你講野先啦!

之前用緊gio, 實在頂佢唔順, 見mini pro出已經想換, 好彩忍住等iphone5, 又好彩佢出唔成, 昨晚買咗neo v ...
acc2011 發表於 2011-10-9 01:52

neo v有冇消噪...?

人仔上台價1998
出部俾母親當遊戲機
超抵~
nhoj 發表於 2011-10-8 22:38

我都想出部俾亞媽打機,Neo V好定Defy好定Black好?不過Black應該貴D,Defy唔知仲有無貨。

PS 我亞媽都係用人仔的,不過係35蚊果Plan,上個月才Join,仲可唔可以1998出機?上個月Join果時無出過機,宜家仲用緊舊機。

Neo v有消噪!

Neo v/black/defy我覺得black流暢啲, 但firmware update就唔知幾時先有!

我都想出部俾亞媽打機,Neo V好定Defy好定Black好?不過Black應該貴D,Defy唔知仲有無貨。

PS 我亞媽都 ...
Carson35 發表於 2011-10-9 02:07

how much month plan if use $1998 buy neo v ?

有實測, 有興趣, 可睇睇
http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4338/43806/

Neo v有消噪!

Neo v/black/defy我覺得black流暢啲, 但firmware update就唔知幾時先有! ...
acc2011 發表於 2011-10-9 09:24

反而老人家Update唔太重要,只係想買部機Mon大D,順D,快D,打下機0甘,返正佢都唔上網的。價錢千多2千蚊到就可以。

即係我可以Out Defy啦?Neo V 對Black,邊部好D?

how much month plan if use $1998 buy neo v ?
Wah On 發表於 2011-10-9 10:53

我都唔太清楚,好似68都得。