iphone 3gs 減左價,而家邊部android 同佢同價同級

或者比佢更加強~~

回復 1# DarkHero

呢個價位好難搵唔到一部MON比佢大,RESOLUTION比佢高,CPU比佢快O既android phone
LG optimus black,samsung i9003,Moto Defy
我講緊硬件,軟件上邊個強啲就見人見智

XMP咪可以同佢鬥囉 @V@
最多個MON細D=0=

回復  DarkHero

呢個價位好難搵唔到一部MON比佢大,RESOLUTION比佢高,CPU比佢快O既android phone
LG opti ...
JackyMo 發表於 2011-10-6 21:11

呢d 如果會被軟件拖慢晒,咁就無意思啦
記者朋友可唔可以做下d 比試呀

SE Neo V, 平過佢

LG opti ...

3GS已經係2年前既科技
不外如事

LG opti ...

iPhone3GS 8G  $2888

3GS wo大佬, 唔係4
mon 係 3.5-inch, 但解像度得480x 320, 相機得300萬, 無閃光燈,
cpu係ARM Cortex A8 833Mhz, Ram得256mb

$2888真係連一部咁既config既機都買唔倒?

回復 7# hahahalpc

不過佢都有得升IOS5,算係唔錯
$2888個價係買佢個os
但老實講,好多新GMAES/apps會唔支援3GS

ideos X5