點解香港MOTOROLA永遠令fans失望? DEFY+台灣推出了

自水臺時代多年一直用moto機,唔多唔小有D感情,
呢排想換機,SE ArcS 同moto DEFY+都同時話會推出,在兩機之問選擇,
就係感情因素,決定換DEFY+,
結果係,等呀等,等呀等,
等到SE ArcS 推出,
我還是,等呀等,等呀等,
等到DEFY+在台湾推出,
等到SE ArcS 在鴨寮街大幅跌價,
咁等唔係辦法,
終於作了個決定,
DEFY+本週內重唔出,
橫掂SE ArcS 大跌價,
週未去鴨記買SE.

睇佢死都唔上2.3都知香港moto被人放棄-_-

我放棄左好耐,根本moto完全唔重要香港市場,枉我地一班fans 一直支持佢。算啦,用其他牌子算囉

Moto 嫌香港市場細
舊機冇update,新機又唔願推!
咁做生意法,產品幾好都冇用

Moto 嫌香港市場細
舊機冇update,新機又唔願推!
咁做生意法,產品幾好都冇用 ...
stevemak 發表於 2011-10-10 01:48

佢當我地個個都識刷3party rom   

EVANGELION 發表於 2011-10-10 02:21

雖然係 , 不過唔識去玩 android 又真係蝕底D . . . . 上綱google 下真係咁難咩 ?

雖然係 , 不過唔識去玩 android 又真係蝕底D . . . . 上綱google 下真係咁難咩 ? ...
killer_queen 發表於 2011-10-10 02:43

我公司啲客連andriod都唔知係咩,但手上扲住部galaxy s2

我公司啲客連andriod都唔知係咩,但手上扲住部galaxy s2
EVANGELION 發表於 2011-10-10 02:55

咁樣,唯有話無知地追潮流係要有D代價啦

EVANGELION 發表於 2011-10-10 02:21 AM

就算當你識... 之前佢atrix鎖bootloader已經好反感

自己d rom又唔好,又唔比人刷,嬲

最火是連大陸都有得買.
係唔買俾你班港(橙)