想問一下,有沒有人知道RTHK個d電台節目重溫,在android 手機或者android 3.0平板如何聽得到?

如題。

我試過裝左adobe air 都唔得。

有沒有師兄有方法?

裝左 hk toolbar 未?

回復 2# belleville

未呢,我試一下先

裝左 hk toolbar 未?
belleville 發表於 2011-10-10 00:51

RTHK 裝 HKtoolbar 做咩 ? 港台同商台 . . . .

剛剛試過,原來係CR的....

RTHK 裝 HKtoolbar 做咩 ? 港台同商台 . . . .
killer_queen 發表於 2011-10-10 01:49

發雞盲, 睇錯左

剛剛試過,原來係CR的....
AhRay 發表於 2011-10-10 01:50

你裝咗RTHK 個 apps 未先 ? market search RTHK

你裝咗RTHK 個 apps 未先 ? market search RTHK
killer_queen 發表於 2011-10-10 02:10

唔得呀。RTHK 嗰個apps只係可以播 live online 的,舊的不能播。

不過自己找到軟件可以播到 asx 的。

就是用 xiialive lite. 試過好多只,但是只有這個ok. 不過看不到中文字。

唔得呀。RTHK 嗰個apps只係可以播 live online 的,舊的不能播。

不過自己找到軟件可以播到 asx 的 ...
AhRay 發表於 2011-10-10 08:18

我用 RTHK 就睇到鏗鏘集個D 重溫 , 聽我就未試過喎 ! 咁xiialive 係聽到+睇到 ?

我用 RTHK 就睇到鏗鏘集個D 重溫 , 聽我就未試過喎 ! 咁xiialive 係聽到+睇到 ? ...
killer_queen 發表於 2011-10-10 08:46

睇應該唔得,聽就沒有問題。