呢隻寶藍色好掂wor
sechui26 發表於 2011-12-6 22:32

有的似xperia  pureness  不過個芒大左
http://t3.gstatic.com/images?q=t ... 9TloPeIkSuuMLwq5tYB

有樓主呢張圖
可信度超過九成

睇下左下角個folder同下面過三粒點 真係有點似ICS。

有樓主呢張圖
可信度超過九成
hahahalpc 發表於 2011-12-6 22:42

如果真係無得換電  又係薄身機  好難楂手
樓主得一張甘少   有冇問幾時會出

睇下左下角個folder同下面過三粒點 真係有點似ICS。
SamsonTom 發表於 2011-12-6 22:43

三黠光點會不會先係觸控  燈可能有少少誤導左

如果有得換電好有興趣買.

不得了, 係咪一出就4.0 ? 定之後再更新?
yung2013 發表於 2011-12-6 21:52

機會好大 , 原來LED上面果D唔係按掣 , 只係按掣指示 ,
真正的掣係4.0一樣 , 只不過SONY 改了用[點]表示 , 圖案就
印在下面的LED上 , 設計得真絶( 咁樣的話,如果改左呢3粒掣就
會跟機身格格不入 , 變相要用返原廠ROM先有好效果....)

果幾粒LED 會唔會額外食電 ?
RJJ~ 發表於 2011-12-6 21:59

可能食夠你10W8W tim

機會好大 , 原來LED上面果D唔係按掣 , 只係按掣指示 ,
真正的掣係4.0一樣 , 只不過SONY 改了用[點]表示  ...
netmen 發表於 2011-12-6 22:54

如果個的點可以變圖案  平時不按 待機mode 用 點表示  一按就出現符號  最有型

好正呀 , 我實一出即買