暫時最平的android雙核1G RAM 機有咩好選擇

用緊 DEFY 1G  .. . . 有時想打下機會LAG . . . .

ATRIX 1?

ATRIX 1?
casper326 發表於 2012-3-2 13:37

yup, 打機lag係唔夠快, 同ram多少無關吧. 應該買最平雙核. 宜家最抵係atrix1?

yup, 打機lag係唔夠快, 同ram多少無關吧. 應該買最平雙核. 宜家最抵係atrix1?
cfsimon 發表於 2012-3-2 13:51

唔夠RAM 都會LAG~ 因為BACKGROUND會不斷去KILL TASK。。。
但係真係唔夠的話, 係彈APPS 多過LAG~

唔夠RAM 都會LAG~ 因為BACKGROUND會不斷去KILL TASK。。。
但係真係唔夠的話, 係彈APPS 多過LAG~ ...
casper326 發表於 2012-3-2 13:58

DEFY MIUI ROM 自動1g Mhz + 512RAM 清咗RAM 玩 FALLING FRED 都 想死

DEFY MIUI ROM 自動1g Mhz + 512RAM 清咗RAM 玩 FALLING FRED 都 想死
killer_queen 發表於 2012-3-2 14:20

gpu 唔夠力就真

ATRIX 就不如ATRIX 2啦...

小米 / 魅族MX

LG Optimus 3D 都係雙核 1G
百記 x 恆生卡價 $3078

多謝 ching 指正

sony xperia p 會係選擇之一, 不過未出