終於忍唔住,水貨3600真系平到笑,行初出時系6300。
上手個種Feel唔系其他個塑膠機可以比擬。
個條金屬邊順 ...
rohome 發表於 2012-3-31 00:11

套有zenus我前日買note套時咁啱見到,樓主你部prada phone係邊度買

我用緊NOKIA LUIMA 800,嫌唔夠APPS用,就係想出多部PRADA玩安撞
我對PRADA既電話好有信心,LG掛得E個名出既機都好高質素
我前後買左3部PRADA 1代,唔係壞,係我粗用左幾年又搵唔番咁好用既機
起YAHOO買多兩部水貨做後備~~ 唔係為左WP都重用緊

ching只係見高拜高姐 我一早已經覺得arc s係無靚過抵過好用過,,,,
上左年紀既ching唔追求畫質或內在 竟然追求番後生仔追求既外表

有朋友買左呢部行機而家想放5000全套 落地一個月唔夠
FZ8028 發表於 2012-3-31 02:05

行機都減到5千幾依家想賣到5字頭應該難d lu~

3千幾都幾平WO
話哂都Prada
但係LG D機會唔會好易壞
因為冇保養
驚驚地
EY2 發表於 2012-3-31 01:27

最驚o既只有人云亦云人

回復 14# 叉燒餐包

我唸佢set 底價4500-4800

Arc S真系lag到爆,上錯船。
rohome 發表於 2012-3-31 01:05

罪犯滔天死忠實話你係打手

套有zenus我前日買note套時咁啱見到,樓主你部prada phone係邊度買
cckit9587 發表於 2012-3-31 02:10

系邊到有? 我系跑台山地鐡附近水貨店買。
搵緊套。

ching只係見高拜高姐 我一早已經覺得arc s係無靚過抵過好用過,,,,
上左年紀既ching唔追求畫質或內在 竟然追 ...
犯人唔得尊 發表於 2012-3-31 03:17

因為興趣讀緊product design,所以依家買野系要睇設計加C/P加人體學加desigh for manufature etc
咁一部3600既野有紮實既外表同手感,起碼冇抄人設計,應該PRADA機給人感覺系只系個樣,
不過今次效能有一定既保證。
Arc S 都系為左個影好D既相先買,不過佢點都靚過三星機。

罪犯滔天死忠實話你係打手
bbyubb 發表於 2012-3-31 10:45

咁我系用prada去同佢比,日常我要用既function明顯快左好多,
D野系彈出黎,ARC S 系要待2-3秒。
可能講ARC S 唔系上錯船,只系 比起雙核系慢,
不過用左5個月都冇懷已經加番分,同重有1900回收算系咁。