3600係唔係跟埋個打火機型既hdmi adapter?
厘部機個texture同detail都做得好好, hw用料又唔差
3600幾抵玩:w ...
akitohk 發表於 2012-3-31 12:37

台貨系首批先有個打火機adaptor同BT耳機。
水貨冇啦,得個入耳耳機,不過個package 好好,
個盒都幾靚,可以用黎做禮物盒。

個名都夠嚮啦

個名都夠嚮啦
sean_qil 發表於 2012-3-31 13:09

最好少D人用最好。大陸唔好用黎送禮就得。
純粹分享下,你地去買oneX 啦。睇下系未30幾度D人都載住個白色beat出街,
應該都一下好多人用下,我唔會俾老婆帶出街用,呵呵。

回復  rohome

五個月重未值得加分=]arc影相比其他機靚 但係外表還差左小小
ching都幾快變心 a_a 對於電 ...
犯人唔得尊 發表於 2012-3-31 11:23

慣左6個月換機,依家個market trend系咁,人既耐性少左,
同埋個二手市場都系經濟動力之一。
不過如果今次prada可以用耐D咁唔轉住,個樣耐睇。
之後轉玩下tablet好過。

系邊到有? 我系跑台山地鐡附近水貨店買。
搵緊套。
rohome 發表於 2012-3-31 10:46

http://www.price.com.hk/shop.php?s=496

我自己note就買了呢款,我2個月前睇雜誌見到,呢2日先買到

愠到Zenus case for lg prada phone

呢個係另一款
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 35# cckit9587

唔該晒,幾靚,紅磡廣場?
我先去灣電睇下有冇先。

回復  cckit9587

唔該晒,幾靚,紅磡廣場?
我先去灣電睇下有冇先。
rohome 發表於 2012-3-31 21:19

好似旺角 三禾電氣都有入呢隻牌子,但我之前睇過好多post話呢間黑店,所以冇去

好似旺角 三禾電氣都有入呢隻牌子,但我之前睇過好多post話呢間黑店,所以冇去 ...
cckit9587 發表於 2012-4-1 02:37

先達放機就會去,去買野都系小心D。

想問吓韓版是否不能刷rom? 如果已刷rom之後如何更新?

想問吓韓版是否不能刷rom? 如果已刷rom之後如何更新?
saikit219 發表於 2012-4-1 22:19

水貨3千6得台灣版系咁平,冇諗過要刷rom所以幫唔到你。