由SE ARC L15i 轉去galaxy nexus好唔好??

galaxy nexus $3698好吸引

我部se已經愈來愈慢(lag),有時又話程式出問題,要關掉
因為唔位,又被我root咗 做起link2sd)
但都成日部我唔位夠
所以我好耐都無dl過新apps和update啲apps了

SE ARC 部機靚、輕,影相好囉!!!

因為唔位,又被我root咗 ...
bigmocheung 發表於 2012-4-1 18:56

好吸引, better than G note

好,親生仔好爽。伹电都係去得快小小。

吸引既咪買囉 又有4.0用

吸引既咪買囉 又有4.0用
roony 發表於 2012-4-1 19:25

咁我要補錢買過部galaxy nexus
唔知會唔會覺得:"好無謂,要加錢買過部"或者"其實galaxy nexus唔係好好多"

因為唔位,又被我root咗 ...
bigmocheung 發表於 2012-4-1 18:56

我接受吾到GN個相機 我用緊Arc S
你應該洗一洗機, 即刻爽好多

我接受吾到GN個相機 我用緊Arc S
你應該洗一洗機, 即刻爽好多
cksin 發表於 2012-4-1 20:12

但我覺得個個apps都有用
唔捨得delete啲apps
有啲在背景運得的apps我都唔可以download

正在運得程式,只餘下100mb,有時50mb
要熄機開機

同埋,如果我買過部新電話,我唔想再root
因為更新版本時好麻煩

相機同係我考慮的一個因素
以前我諗住會用相機影相,所以買arc
但原來我好少用相機影人的(影人會我晒相)
有時影啲無聊嘢,之後放上facebook便delete啲相了

同埋無收音機,我會上網plan是有限的 (雖然無個月我都用唔晒)
我鐘意聽收音機,以前返工亦會便用手機的收音機
但現在轉咗另一份工後,都無機會比我聽收音機了

但我覺得sony啲機的外形真係好靚

咁我要補錢買過部galaxy nexus
唔知會唔會覺得:"好無謂,要加錢買過部"或者"其實galaxy nexus唔 ...
bigmocheung 發表於 2012-4-1 19:28

睇你點睇囉 話曬都單核變雙春

galaxy nexus = SOny arc S 's price

galaxy nexus = SOny arc S 's price
Wah On 發表於 2012-4-1 21:33

但arc S個處理器和內置記憶體 (ram)係咪無galaxy nexus咁好?

arc S的優點主要是款、輕、相機、收音機