想上台出HTC one X

依加係外國工作但就返香港... 有個number 係PCCW

返香港要上台有冇Ching 知道依加邊個台好呀? 我要3G 上網的不過幾百 MB 夠我用了

請各位Ching 幫幫手

就PCCW 啦,上網夠快

就PCCW 啦,上網夠快
cello13814 發表於 2012-4-3 18:29

價錢如何?我見 smart tone 都係248 一個月 不過HTC one 仲未有得上台

價錢如何?我見 smart tone 都係248 一個月 不過HTC one 仲未有得上台
franklee006 發表於 2012-4-3 18:51

HTC ONE X
$0機價  預繳$5,180
回贈後月費為 $185 x  1-23 th, 189 24th
5GB DATA, 3000MINS 全基本分鐘, 300MINS心連心視像分鐘
300MMS(需計流量DATA), 一個WIFI ACCOUNT(無限任用)
註:這優惠只適合新號碼或携號碼上台之客戶及有名額制和只開放到這個4月01日之前登記

以上係我收到的e-mail,不過而家唔知點

HTC ONE X
$0機價  預繳$5,180
回贈後月費為 $185 x  1-23 th, 189 24th
5GB DATA, 3000MINS 全基本分鐘,  ...
cello13814 發表於 2012-4-3 19:01

Thanks

有冇其他台?

有冇其他台?
肥區仔 發表於 2012-4-4 02:03

123/1010 會有, 但未出確實 plan, 我諗佢地要等聽日正式出機先有 plan 出

想搵返個預繳低d既plan

想搵返個預繳低d既plan
肥區仔 發表於 2012-4-4 02:08

睇黎通常預繳果啲都係同部機原價差唔多。。。

都唔係嫁...用貴PLAN通常都唔洗預繳..姐係399以上個D
但係300以下個D通常都要預繳再回贈