有冇邊隻平平地既藍芽耳機好用?

唔洗聽歌, 只係要來講下電話, 因唔係成日用, 想揾隻平平地既!
唔知有冇邊隻平過$200, 通話又OK架呢? 謝謝

jabra easy go,大約$2xx,如果的室內講電話,我呢二隻無乜分別,係隻1100帶得比較舒服

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

jabra easy go,大約$2xx,如果的室內講電話,我呢二隻無乜分別,係隻1100帶得比較舒服

...
TWCACM 發表於 2012-4-4 21:23

我見拍賣場有JABRA BT2045 只係百幾蚊, 唔知OK唔OK呢?

呢隻未用過,不過睇介紹,好似無任何語音上的技術。呢點我覺得唔太理想。寧靜環境應該無問題,如果坐地鐵呢D環境就唔好la。

呢隻未用過,不過睇介紹,好似無任何語音上的技術。呢點我覺得唔太理想。寧靜環境應該無問題,如果坐地鐵呢 ...
TWCACM 發表於 2012-4-5 13:31

唔該哂~

不過我考慮緊你介紹個隻定係Sony ericsson mw600

I tech R35 有冇人用過?

sta 發表於 2012-4-14 18:00

用過. 聽歌還可以,收音就麻庥地.

用過. 聽歌還可以,收音就麻庥地.
terry2046 發表於 2012-4-14 19:23

Thx
見到Y拍有,個樣又唔錯,想買黎玩下tim

push...

sta 發表於 2012-4-14 18:00

我用緊~
R-35係五年前科技~
有另一款外型一樣叫I tech Radio多左FM
不過來電就無冇BB聲響..........