有冇人去過先逹間 手機達人 買野?

http://www.price.com.hk/product.php?p=127001
見evo 3d 平成幾舊
google 過冇乜料到
諗緊做唔做白老鼠

行水都買個,但係有d model價錢未必一樣或無貨,最好問清楚先,不過服務晤錯,我試過水貨沒夠七日有問題換機一樣無黑面。

買過GSII.I9003,S5830,Sensation XE...

行水都買個,但係有d model價錢未必一樣或無貨,最好問清楚先,不過服務晤錯,我試過水貨沒夠七日有問題換 ...
TWCACM 發表於 2012-4-5 18:28

thx ching~
仲想問多個問題..
係咪唔送mon貼?

大鋪買安全D喔,多小小就買個放心

大鋪買安全D喔,多小小就買個放心
ohoh330 發表於 2012-4-5 19:06

我都知
其實我買開水貨起鴨記
不過見佢仲要平多4舊又未去過
既然冇乜問題就走去試下買

我有個fd 買左 GSII , 出面 係2電kit價 , 迫你買貴D ,   佢就用返舊價, 但照跟兩舊原廠電 , so far so good 啦

我有個fd 買左 GSII , 出面 係2電kit價 , 迫你買貴D ,   佢就用返舊價, 但照跟兩舊原廠電 , so far so good ...
buymore0912 發表於 2012-4-5 19:51

thx~
下星期入手

回復 7# ricky1992

Ching, 我都對EVO 3D有興趣, 今日本來打算去手機達人睇下
如果你出左可否上來update 下post嘛?

回復  ricky1992

Ching, 我都對EVO 3D有興趣, 今日本來打算去手機達人睇下
如果你出左可否上來updat ...
king55699 發表於 2012-4-5 20:07

ok 不過起碼下星期先得閒

回復 9# ricky1992

Thank you very much~
2千幾真係抵玩
不過小心留意下有無sim lock喎~