[開箱] HTC One X 預訂連耳機版入手詳解without試機~

首先,小弟利申是HTC的死硬fans,也是一個只會講講電話、影影相、玩下Angry bird等等mini game的普通user,
所以咩燒機啊,跑分等等請去友台mobxxx睇,果到大把
依到有的只有一個普通user ga普通入手心得,謝謝!*手機拍照,解像差請見諒!

入手地: 鑽石山凶澤  時間: 6:00p.m.
入手價: 5680with24個月分期

基本上,就係放工之後去問問,Sales哥哥都話剛剛返貨,準備打電話call預訂客~
*請記得一定要print HTC send比你ga通知信,凶澤的Sales哥哥要上面個預訂code做野&收返張信,其他鋪點做就唔知囉*
外觀上同台版最大分別,就係港版成個波鞋盒咁...

內容物:耳機X1 + 蛋一隻

I'M THE ONE YOU'VE BEEN WAITING FOR

再造紙所做的蛋的內容物:大量無人睇的說明書,USB線X1,火牛頭X1,跟機耳機X1

同台版一樣,都唔係入耳式耳機

最後係聽講無人想買又好賣得的beats耳機

以上!
......機都未差完電~無得試= ="
不過拎上手又幾好手感,小弟文筆差,寫唔到出來...
講多句,凶澤的Sales哥哥話會有禮品送,但係未知會係咩~保護貼基本上一定有,另外可能送多個1500的尿袋~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

超想知吃電量

回復 1# frank20

請問黑色系咪超型棍>3<???

剛在地鐵見到個靚女拿住。。。

回復 3# jensonsum
其實佢唔係黑色,係深灰色
型唔型就個人感覺啦~咁我買左ga,唔通答你唔型咩

回復  jensonsum
其實佢唔係黑色,係深灰色
型唔型就個人感覺啦~咁我買左ga,唔通答你唔型咩:titt ...
frank20 發表於 2012-4-5 20:13

你拎機果陣有冇得俾你再揀色?
抑或一定要拎返預訂果隻色??

首先,小弟利申是HTC的死硬fans,也是一個只會講講電話、影影相、玩下Angry bird等等mini game的普通user, ...
frank20 發表於 2012-4-5 19:01

封email要print出黎Q_Q??
冇得就咁拎部機開個email俾佢睇-33-??

幾型仔喎,個mon有冇4吋

幾型仔喎,個mon有冇4吋
anakin826 發表於 2012-4-5 21:05

http://lmgtfy.com/?q=HTC+ONE+X+MON+SIZE