求救!GN 點教成全屏!!?

我己經按下邊教學做,但都不得

不知有冇巴打出手相助

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1773557&extra=page%3D1

使用Root Explorer,先把/system/framework/framework-res.apk複製到SD Card作備份。然後再把SD Card中的framework-res.apk複製到 /system 的目錄中。

呢步我貼上去時佢話只可讀咋,不能貼落去

我己經按下邊教學做,但都不得

不知有冇巴打出手相助

使用Root Explorer,先把/system/framework/framew ...
元氣人 發表於 2012-4-5 22:03

使用Root Explorer,先把/system/framework/framework-res.apk複製到SD Card作備份。
在Root Explorer中,按下右上角的 "掛載為讀寫",把Root Explorer設置為可以讀/寫的狀態。然後再把SD Card中的framework-res.apk複製到 /system 的目錄中。

使用Root Explorer,先把/system/framework/framework-res.apk複製到SD Card作備份。
在Root Explorer中 ...
流星雨 發表於 2012-4-5 22:16

請問你Root_Explorer是咪版本??

我是Root_Explorer_2.19

右上角只有掛載讀寫

呢個制,但禁左都沒反應

跟呢個,吾使改野,裝APP就得
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

請問你Root_Explorer是咪版本??

我是Root_Explorer_2.19

右上角只有掛載讀寫

呢個制,但禁左都沒 ...
元氣人 發表於 2012-4-5 22:21

可以用教學 1 嘅方法

修改變手機畫面變為全屏幕

1. 使用4.0.4 Stock Rom專用工具 FullScreenToggle.apk
***感謝網友 (kukk@PhoneHK討論區)幫忙測試過 Stock 4.0.4 用 FullScreenToggle.apk 改全屏,可隱藏也可以還原 完全沒問題***

想問下點樣全屏?有咩分別?

想問下點樣全屏?有咩分別?
terry2xxx 發表於 2012-4-6 04:36

上YOUTUBE 找下喇  主要係冇左果3個制