如果想BID Nexus, 請問有邊間代購公司介紹?

想入一部日版nexus, 請問有邊間代購公司介紹?

1) BIDINONE
2) JPWARE

呢兩間公司如何? 以前用過jpware, bid完後到收貨仲要比番些少尾數比佢地, 即bid個時的試算收費都係大約, 咁樣, 吾知bidinone會吾會都有同樣情況, bid完後到收貨, 仲洗吾洗比其它錢?

兩間收費好似jpware平少少, 吾知師兄可否介紹一下其他公司?

仲代購 行貨都減到36xx元 la
宜家日本買包晒所有費用都可能接近3000元了 仲要等一排 又要unlock 又冇保
如果係3月時買就唔同包晒所有費用都係 2千幾only 係平好多

除咗NEXUS之外, 我仲有其它野想BID, 師兄有冇好介紹?

NEXUS 買行貨啦
其他野可以用79門,但佢依家唔做手機

NEXUS 買行貨啦
lulufish 發表於 2012-4-6 02:22 PM

師兄, 剛剛睇完呢間資料, 好似係台灣公司, 佢地是否會做香港呢方面的代購?

師兄, 剛剛睇完呢間資料, 好似係台灣公司, 佢地是否會做香港呢方面的代購? ...
Ponya 發表於 2012-4-6 14:33

有香港公司
    .hk

周圍都無哂行貨比人搶哂

周圍都無哂行貨比人搶哂
jc2605 發表於 2012-4-6 04:55 PM

係呀? 有的都係一部, 又吾想買最後個部, 有問題又要等, 又要谷氣, 不如BID部返黎玩下仲好.

NEXUS 買行貨啦
lulufish 發表於 2012-4-6 14:22

相機 jp 買平唔平?