可能我果度收得差 食好多電....
cheungmanhoi 發表於 2012-4-9 02:05

另一個原因可能係冇乜裝APP
部機只有WHATSAPP, HK GOLDEN, FACEBOOK, ANGRY BIRDS SPACE 同天文台

另一個原因可能係冇乜裝APP
部機只有WHATSAPP, HK GOLDEN, FACEBOOK, ANGRY BIRDS SPACE 同天文台 ...
cheapman 發表於 2012-4-9 02:15 AM

我果部長開3g 待機係岩岩24小時lor
不過係效能mode

薔薇粉,鋒麗XT615

個人覺得呢隻PINK, 男仔都啱!!

https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c

XT615 正式變成孤兒機
你唔UP去ICS都起碼搞返掂D BUG 先啦

信佢一成 雙目失明wor
之前果單bootloader都未算帳啦.....

一係同我講q2-3有4.0
一係解左bootloade ...
cheungmanhoi 發表於 2012-4-9 02:05

應驗了....
連MS3都變孤兒了

應驗了....
連MS3都變孤兒了
cheapman 發表於 2012-5-20 02:43 AM

我當初都當係孤兒架喇
不過估唔到佢係死都唔解bl者.....

btw抵moto蝕
ms咁大賣都可以仲係蝕錢
講真咁多間廠講果d嘢都可以信
係motorola唔可以信
誠信破產嘅公司會有咩好product呀
真係連no one knows it is alive 都好過佢

lg做孤兒都有rom刷  2x呀 成世2.2 慢都慢到嘔左個2.3呀...
moto 食屎喇... ms2.2 defy2.3 都係伏到呢...

同埋樓主係唔係要改下個題目唔好誤導人呢

其實XT615會唔會歷史重演(DEFY to DEFY+, 但根本係同一部機~ 只不過DEFY+加大咗電池同同一張CPU升番去1GHz)呢??

呢排我見沙田人仔力谷呢部機喎~

why not use the look to make high spec. device?

行gb都窄窄地,重要食雪糕