日版galaxy nexus 同行貨 有咩分別 依家上台價同水貨價都係差幾百

但行貨好多店都話冇貨
唔知買水貨好定等行貨好
日版會唔會特別多問題?例如烙印果d問題
請各位用緊的師兄比下意見

人仔上台價3280 新世價上台價3398 但冇貨主
店員d答案好含糊 唔知佢會唔會入貨
水貨2850左右 其實都係差300度
但行貨有一年保養 係咪買行貨好d?

人仔上台價3280 新世價上台價3398 但冇貨主
店員d答案好含糊 唔知佢會唔會入貨
水貨2850左右 其實都係差300 ...
吃不到的葡萄 發表於 2012-4-9 20:12

新世界有得上台?? 我見無機放出黎!!
本來諗住新世界點知最後因為平揀左people添

我覺得會有貨...始終呢幾日都係紅期,佢地根本唔知有冇貨,同埋呢水我覺得係原價果D小量貨,咁佢個廠都應該有,,聽日/後日希望返貨
PS.今日見到鬼域有白色Nexus$39XX,黑就$3680,但進口貨買唔落手
個人估計有機會下水係有白色機

利申:自己都係買唔到行,希望有下水

白色機好似好樣衰下
唔係成部白色

白色機好似好樣衰下
唔係成部白色
barrylam1986 發表於 2012-4-9 20:19

邊+背係白色

但只見鬼域有

如果ching係想上台既, 等下無妨, 始終行貨有保, 同埋個價錢真係差得唔多
日版我用緊就冇咩問題, 因為本身我都係一個刷rom狂, 所以我自己偏向水貨, 橫掂都係冇保, 當然越平越好

邊+背係白色

但只見鬼域有
tommychow0811 發表於 2012-4-9 20:20

換殼

以前價差大, 當然揀水貨, 依家價差細, 無理由再揀水機之後左 crack 右 crack

如果ching係想上台既, 等下無妨, 始終行貨有保, 同埋個價錢真係差得唔多
日版我用緊就冇咩問題, 因為本身我 ...
RRR 發表於 2012-4-9 20:22

小弟新手不知
請問刷rom有咩用 (因為我都可能會刷)
行貨刷rom後無保養? 有冇得backup左之後還原番就有保養