水貨note 問題

想問下,如果純想flash 返cm9 果d rom, 有冇分咩機種先flash到?
同埋邊間買抵d?

謝謝

不要買日水,韓水,美水,因為佢地行唔同CPU. 買歐水,亞水 or 行貨(即係N7000) 就 flash 到 CM9

不要買日水,韓水,美水,因為佢地行唔同CPU. 買歐水,亞水 or 行貨(即係N7000) 就 flash 到 CM9 ...
joejoecool 發表於 2012-6-1 12:33

美國機都XDA都唔整ROM比自己友用嗎?

CheeseJai 發表於 2012-6-1 12:38

可能同 codes release 有闢, 就算係美國,都有n7000 買,價同香港水差不多,上台att 又貴

at&t 版 好似行LTE,連D制都唔同. CM 9 只係for international 版.

CheeseJai 發表於 2012-6-1 12:38

官方CM9得GT-N7000
應該有人在其他機型度port去美版機既..

官方CM9得GT-N7000
應該有人在其他機型度port去美版機既..
akitohk 發表於 2012-6-1 15:14

國際版咁多人搞ROM? 只係用自家U呢度好少少ONLY...

如果韓版人搞CM9, SUPPORT HK LTE, 又有NFC又有32G, 就真係正了, 我一定入韓版..

國際版咁多人搞ROM? 只係用自家U呢度好少少ONLY...

如果韓版人搞CM9, SUPPORT HK LTE, 又有NFC又有 ...
CheeseJai 發表於 2012-6-1 15:41

我諗貴過 GS3... 好多.