嘩...................CHing..........好勁呀..............不過暫時重未有胆拆機住 ...
mresearch 發表於 2013-7-4 10:08

ching, 部機係數碼多佢地拆o架,原link已加回

嘩...................CHing..........好勁呀..............不過暫時重未有胆拆機住 ...
mresearch 發表於 2013-7-4 10:08

ching, 部機係數碼多佢地拆o架,原link已加回

估唔到數碼多都會拆解呢部機,發現前鏡張送零件時o既保護膠貼在安裝時都仲未撕走,唔知有無ching在使用時發 ...
Trir 發表於 2013-7-2 15:08

封印左

封印左
free3sky 發表於 2013-7-4 11:49

咁解左'封'之後,可能會影多左'D'

其實如果想玩其它MX86 ROM,換返我upload果個lk.bin(可入CWM)、EBR1&EBR2(2.5G Data),"如無意外"一樣可以用…

溫馨提示:刷ROM前請自行nandroid backup

其實如果想玩其它MX86 ROM,換返我upload果個lk.bin(可入CWM)、EBR1&EBR2(2.5G Data),"如無意外"一樣可以 ...
navygino 發表於 2013-7-4 20:40

"正"..........多謝CHing指教...
另外,想請教CHing點裝AGPS的database.............我已經入左工廠模式set左EPO autodownload,但就唔知點裝AGPS的database,同埋 Ric CHing 係 #1 個GPS畫面點按出來,望CHing多多指教,謝謝

其實如果想玩其它MX86 ROM,換返我upload果個lk.bin(可入CWM)、EBR1&EBR2(2.5G Data),"如無意外"一樣可以 ...
navygino 發表於 2013-7-4 20:40

Ching, 大7既個咪好像不太理想, d朋友成日都話聽唔到我講野,
有冇方法改善? thx

Ching, 大7既個咪好像不太理想, d朋友成日都話聽唔到我講野,
有冇方法改善? thx ...
hkebsxp 發表於 2013-7-11 15:46

吓..........CHing.............你個咪唔係好得..............有冇試過用佢來錄音呀?? 得唔得??

有冇方法改善? thx ...
hkebsxp 發表於 2013-7-11 15:46

試試呢個方法得唔得先,都唔得就個mic有問題‧
[mic靈敏度提高方法 : 入eng'r mode(撥號按*#*#3646633#*#*)-->audio-->normal mode -->"type"選"mic"-->選 level3-->將數值由120改為180或以上 -->按"set"]

個mon 好白...仲有個樣都唔得