有無SPEC睇下

回復  navygino
Ching, 我都被你地毒左, 買了一部剛到貨,
其實個mon既表現都唔錯, 真係冇得挑剔, 1099 ...
hkebsxp 發表於 2013-5-22 15:24

我始終都係唔會滿意個MON架喇,陽光底下就出事鳥,乜都睇唔到……

滿意個價錢囉……

其實唔洗5.7寸,5寸的話,MX58 Air / MX58 Pro 先至係正,OGS靚MON大猩猩玻璃

中間果部MX58就唔好喇,6589推唔郁1080p

係咁說緊同事買黎比我玩,hehehehe....

有無SPEC睇下
cong9402 發表於 2013-5-22 22:18

http://gfive.b2c.eqimingxing.com/product-79.html

全日得閒又搞下(新屎坑)
不停whatsapp, google play download 過百mb data

個screen好似幾慳電
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ric 發表於 2013-5-14 12:34

幾正喎
拍攝如何? 拍下video黎睇下la

有冇人做下拍攝測試?

樓主 或 有呢部機既 ching們,
可否講下部機既通話質數
尤其係對方聽唔聽到你講野?

因之前用 zp950 覺得麻麻地,成日俾人
話聽唔到我講咩。

Thanks.

冀望師兄詳細報告

回復 68# vagrantno13

拍片 :  日拍 ok,   夜拍就好暗......

電...   勁....  夠用!
display,   日光之下..... 最光才可用......   auto =  睇唔到野.
缺點,  要用虛擬鍵......  

同 note 1   N7000 比....   其實更好用!

評分有 85分!!!     不過不失!!!  咁平..... 無投訴!!!

相片全部直接resize及save as 90% quality
近攝

遠攝

未開HDR

開左HDR
[img][/img]
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊