我用SMT, 123都唔使roaming。
舊電應有少少電可以玩一陣。
跟機個叉電係兩腳110-220v,其實用***個都得,因為原裝個係2A。

不過好似 3 同 PCCW 同 SMT 仲有 1010 要夾.
而家等緊機黎. 再 CHECK 下.

請問第一次叉電, 要叉幾 ...
bobopig 發表於 2013-5-12 20:36

好似visual個隻先有shortcut,但無850K個隻modern lock,個隻最好用。

話時話LOCK SCREEN 下面D SHORTCUT有冇得改
我搵唔到
man324 發表於 2013-5-12 11:37

可唔可以介紹下係邊間舖??
謝~~~~

好似visual個隻先有shortcut,但無850K個隻modern lock,個隻最好用。
stm2007 發表於 2013-5-12 21:45

我仲想改個SHORTCUT 做CAMERA

我用SMT, 123都唔使roaming。
舊電應有少少電可以玩一陣。
跟機個叉電係兩腳110-220v,其實用***個都得,因 ...
stm2007 發表於 2013-5-12 21:34

如果賣俾朋友一套賣, 會俾埋隻火牛, 羅去街放就可以留低配件.
不過我而家叉都係用 IPAD 個叉. 2A大力.

即係我用 NOTE 2 隻行插咀或者 IPAD 2 個大插咀. 駁 USB 線去 860 或者個 叉盒. 都唔會燒就OK了.

THANKS

大家覺得這一款套, 白色撞黑色靚嗎 ?
全黑好像有點怪.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大家覺得這一款套, 白色撞黑色靚嗎 ?
全黑好像有點怪.
bobopig 發表於 13/5/2013 00:25

我用黃色,但好易污糟

我用黃色,但好易污糟
冰凍可樂 發表於 2013-5-13 00:30

質地一樣嗎 ? 都係呢款 ? 你都是去 TB 買嗎 ?

那麼黃色既質地, 可以用擦膠抹走嗎 ?

質地一樣嗎 ? 都係呢款 ? 你都是去 TB 買嗎 ?

那麼黃色既質地, 可以用擦膠抹走嗎 ? ...
bobopig 發表於 13/5/2013 00:46

yahoo 買
好易有黑漬,刷唔甩…………

反而想買呢隻, 有埋前蓋, 但不知道放唔放到一張八達通.
同埋有冇磁石功能呢 ?

否則條條 FIG 個前蓋, 好危險.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊