兩部機都好正, 不過860個FHD比850更好就係真
睇D色都鮮明D, 不過850個MON已經係好靚, 所以都唔會點強求

反而我覺得呢張圖有些少怪

個背蓋好易花,小心

2990x1.28=3827
我用支付寶卡俾錢。

870等兩個月就跌價啦。
stm2007 發表於 2013-5-11 12:45

我都諗過等多兩個月, 但係咁我放出去既機又跌多小小. 所以唔等了.
到時再諗下有冇沒朋友要呢部機.

本來諗過 NEW ONE 個 D, 但係用開 NOTE 2, 5.5 寸去返 4.7. 仲要間唔中有條 MENU BAR. 頂唔順. 仲要五千幾. 走數. GAP

不如 860, 四千幾慳多幾百.

但諗諗點樣帶出街, 係街聽電話會俾人笑.

樓主你會去邊度買套 ? 見到 D 皮革套. 好似要去韓國網買. 但唔識睇韓文.
之前係呢區睇過, 搵唔返.

點怪法呢?
可能差一秒,有少少唔同

兩部機都好正, 不過860個FHD比850更好就係真
睇D色都鮮明D, 不過850個MON已經係好靚, 所以都唔會點強求

...
羊仔 發表於 2013-5-11 12:56

我無用背蓋直入flip cover。

個背蓋好易花,小心
冰凍可樂 發表於 2013-5-11 12:57

回復 14# stm2007

無, 以為係same sec

我買個間佢本身會送一個mercury flip cover。
又可以去淘寶搵,或者gmarket。
香港好似都有,但要向其他師兄求證。

聽電話點會俾人笑?其實同碌2差唔多大,D人七吋平板都用黎聽電話啦
依部正過好多機啦,不過個個只識***之嘛。

我都諗過等多兩個月, 但係咁我放出去既機又跌多小小. 所以唔等了.

本來 ...
bobopig 發表於 2013-5-11 13:01

860對我黎講吸引力唔算大..
等880睇下會唔會用S800 CPU

呢送機影相QUALITY點?@@

本來 ...
bobopig 發表於 2013-5-11 13:01

點解比人笑?note2都好大部。。
其他人問咩機我索性話山寨機,免得解釋