樓主真毒   等待中
man_iii2000 發表於 2013-5-11 19:14

太快了.........人仔係計邊個日子既匯率 ?

a860 VEGA Home 試到少少新嘢。

Navigation bar可以轉款,呢個皮紋幾靚(A850最近都有)。

Mini window可 ...
stm2007 發表於 2013-5-11 21:02

可以轉 5*5 ? 我仲諗緊, 咁大個芒, 點解仲係 4*4.
NOTE 2 都係, 好似只有 NOTE 1 先係.

未知,可能屋企人用。
stm2007 發表於 2013-5-11 21:14

放既請出聲......黑色 ?
還是你相片的那張 ?

回復  bobopig

我揀A860其中一個原因是同3*唔同樣,點會似山寨老翻 S3
唔揀OG Pro其一是5.9 vs 5.5  ...
uno 發表於 2013-5-11 21:15

我指我公司有同事用山寨機, 係老翻 S3
我要離開佢地.....

相入面個部,白色A850K。

放既請出聲......黑色 ?
還是你相片的那張 ?
bobopig 發表於 2013-5-11 21:33

相入面個部,白色A850K。
stm2007 發表於 2013-5-11 21:34

E? 咁 VEGA, 有冇程式好似 IP 或者 KIE 咁, 可以 BACKUP DATA 再過番自己公司既
機 ?  咁就可以 860 > 870 > 880 咁了

尋晚叉滿電,一開機media scanner就扯電加埋我玩下部機去到83%我訓覺。
今朝開始玩吓setting,打兩舖機又上吓網咁輕用量,八點幾返到屋企重有37%
BTW個smartcover app都好似幾食電。

我之前用860係可以放褲袋的說
一係你條褲slim cut, 一係條褲size細
akitohk 發表於 2013-5-11 19:41

SLIM CUT ? 可惜我唔係潮潮
可能我要做板仔, 著板仔褲, D 袋夠大先得.

好似有架,不過全韓文唔識用

E? 咁 VEGA, 有冇程式好似 IP 或者 KIE 咁, 可以 BACKUP DATA 再過番自己公司既
機 ?  咁就可以 860 >  ...
bobopig 發表於 2013-5-11 21:36

我著運動褲袋到無問題。
牛記就應該唔得,除非係X屎褲啦。

SLIM CUT ? 可惜我唔係潮潮
可能我要做板仔, 著板仔褲, D 袋夠大先得. ...
bobopig 發表於 2013-5-11 21:37