回復 64# bobopig
O IC
不過其他人問我係乜機
我會自認係山寨機

好似有架,不過全韓文唔識用
stm2007 發表於 2013-5-11 21:37

OH NO, 冇得係 OPTION 選語言 ? 英文都冇 ?

唔知呀,我用titanium backup

OH NO, 冇得係 OPTION 選語言 ? 英文都冇 ?
bobopig 發表於 2013-5-11 21:38

我著運動褲袋到無問題。
牛記就應該唔得,除非係X屎褲啦。
stm2007 發表於 2013-5-11 21:38

運動褲都得. 但返 OFFICE 好似唔太好......
可能要夏天著外套. 熱到生熱肺.
不過套同透明貼, 可以去邊度買 ? 今日去左禾禾禾, 但一入去已俾靚女問我有乜幫襯.......
未睇個架有冇O岩套. 已經即閃了......

SLIM CUT ? 可惜我唔係潮潮
可能我要做板仔, 著板仔褲, D 袋夠大先得. ...
bobopig 發表於 2013-5-11 21:37

我著條regular cutting既牛仔褲都無問題,邊洗板仔呀
西褲都袋到,我有既褲係得一條slim cut既唔得,個條褲以前袋note1都好吃力
btw,你袋過未先?

唔知呀,我用titanium backup
stm2007 發表於 2013-5-11 21:40

TITANUIUM 韓文機都支援 ? 可惜我唔惜 ROOT 機

我一向都用titanium backup
Root左backup完unroot囉。

或者用ADB backup,唔root都得。

TITANUIUM 韓文機都支援 ? 可惜我唔惜 ROOT 機
bobopig 發表於 2013-5-11 21:42

西褲應該都無問題,其實部機係長D,大就唔算好大。

運動褲都得. 但返 OFFICE 好似唔太好......
可能要夏天著外套. 熱到生熱肺.
不過套同透明貼, 可以去 ...
bobopig 發表於 2013-5-11 21:40

我著條regular cutting既牛仔褲都無問題,邊洗板仔呀
西褲都袋到,我有既褲係得一條slim cut既唔 ...
akitohk 發表於 2013-5-11 21:41

我有袋, 佢俾我試, 行左一兩步都OK. 但係當時裸機. 如果用埋套. 有 COVER 的話.
仲大部小小. 所以都好難講.

同埋行都OK. 但坐一定唔得, 要羅出黎.

我一向都用titanium backup
Root左backup完unroot囉。

或者用ADB backup,唔root都得。

...
stm2007 發表於 2013-5-11 21:51

呢部 ROOT 都應該冇事. *** NOTE 2 個 D, ROOT 左, 再 UNROOT 好似會有黃三角, 要用特別野先可以解番.....太煩了.

不過 SKY 香港都冇代理....不過 NOTE 2 ROOT 左的 檔案, 放落 SKY 會唔會有問題 ?
反而想用 AIRROID, 好似唔駛 ROOT.