我依家用緊tab2 7寸講電話。唔知有無人笑,自已用得開心未得囉。

我都睇緊換乜電話,note8,a850/860,g pro..
用開大Mon真係用唔返細機.... XD

我買個間佢本身會送一個mercury flip cover。
又可以去淘寶搵,或者gmarket。
香港好似都有,但要向其他師 ...
stm2007 發表於 2013-5-11 13:07

860 大小小, 我用身上 NOTE 2 比較過. 仲有 NOTE2 有套.
唔.....你個間仲送埋 FLIP COVER, 好鬼吸引. 但我申請戶口, 入錢, 等.
等多一, 二個星期........

如果香港買, 冇野送, 但即玩同貴一, 二百.....

點解比人笑?note2都好大部。。
其他人問咩機我索性話山寨機,免得解釋 ...
Isaiah 發表於 2013-5-11 13:09

咁你地點樣帶出街 ? 我用 NOTE 2 或 IP5, 都可以袋褲袋, 小小 CASH 同八達通食早餐.
但用呢部. 應該要著風樓, 或者要帶背狼.

送個堆係個套同埋otg線有用。開a/c要咁耐咩?

860 大小小, 我用身上 NOTE 2 比較過. 仲有 NOTE2 有套.
唔.....你個間仲送埋 FLIP COVER, 好鬼吸引. 但 ...
bobopig 發表於 2013-5-11 13:31

stm2007 c hing, using normal or micro sim card??

送個堆係個套同埋otg線有用。開a/c要咁耐咩?
stm2007 發表於 2013-5-11 13:33

開 TB, 什麼支付寶, PAYPAL, 入錢個 D, 不是要好耐嗎 ?
況且今天星期六, 明天星期日, 銀行休息. 過數日停止.

不是嗎 ?

識嘅就知系乜機,唔識嘅就當你山寨,
有次有朋友笑我部 A850 系山寨,我話唔零洗講野,跑轉安兔兔丫,
未 ...
reddogdog 發表於 2013-5-11 13:38

都係, 我個部門, 廿幾人, 有十幾個用三星. 我係第一個用 NOTE 2.
而家用 860 的話, 應該冇人接機, 唔駛做兄弟姐妹.

最慘係有人用大陸山寨老翻 S3 樣. 遠睇仲以為一家人, 真係 CHEAP 晒.

開應該好快,俾錢可以搵網上代充,或者去7-11買支付寶,用pps都得。

開 TB, 什麼支付寶, PAYPAL, 入錢個 D, 不是要好耐嗎 ?
況且今天星期六, 明天星期日, 銀行休息. 過 ...
bobopig 發表於 2013-5-11 14:06