呢款ok喎,我唔鍾意用flipcase。

[/img]anyone use this 機套 ? thin or not?
tonight13689 發表於 2013-5-13 03:25

1010應該無問題,價錢自己諗啦,可能會再平少少都未定。
Candy crush無問題。

1010 (3g plan) and 3 (3g plan), buy a860s will have no problem on SMS?
taobao 2970人民币 ok? or shou ...
AndrewTo 發表於 2013-5-13 04:41

但我背蓋好易花喎!

之前都諗過買COVER或者套 ,不過部機咁靚 .

無理由用個COVER給鬼住佢 所以最後都係無買到 ...
akiralee 發表於 2013-5-14 02:56

今朝叉滿電standby兩個幾鐘就到99% (已剷韓App),似乎用電快過850K,但本身VEGA Home用電係多過我用Apex:

4G測試係我屋企用SMT,S版係快少少:

跟機送定自購?

我都收到,原装帶有NFC套,女王十分喜歡!!
man_iii2000 發表於 2013-5-15 21:09

今日試左改DPI,真係好大...........
但一定要轉Apex Launcher..........原裝只得5x5,但原裝又快過Apex.......

改/system/build.prop入面有句

#ro.sf.lcd_density=320

唔要個#號,你試吓改380睇吓,但記得先cwm backup同埋裝GMD gesture之類,因為SystemUI死左就無左條navigation bar。

CHing, how to change DPI?
totalz 發表於 2013-6-6 14:59

我降左電壓計都係用得快少少。
朝早差滿電以前850我上十五分鐘網都重係100%,但860已去到99、98,相信係個芒食電關係。
但全日計我唔叉電都捱到一日,不過唔係高用量個隻。

stm2007兄,兩部機如果淨比電量如何?
reddogdog 發表於 2013-6-6 22:18

4hrs應該無問題。

860  screen on 3 hrs ok ma ?
reddogdog 發表於 2013-6-7 02:12