回復  bobopig

佢可能等錢使, 仲要無現貨...
如果你都想要就PM 傾, 費事搞壞規矩 ...
razzmatazz 發表於 2013-5-13 22:59

多謝了. 如果 $ 580 咁貴, 買個套唔值. 仲要機未到手, 都唔知好唔好用.
係 TB 見兩舊就話考慮.

留番 D 錢等 A870 跌價. 謝謝提供消息.

啱上TB见到185人仔,快递唔知寄hk要俾几多
fish0126 發表於 2013-5-13 23:06

應該 20 ~ 30 蚊.
不過唔知係單件計, 定係重量計.

如果你買, 一齊買丫. 我見到個間未覆我. 可能買得小.

我有機會遲 D 去台灣, 個邊會唔會比較香港多呢類配件 ? 係就個邊買番黎......

我都未到手, 已經睇緊配件
razzmatazz 發表於 2013-5-13 23:07

我都係, 怕裸機, 一花就大鑊了. 而且寄機耐, 買完套收埋都可能未有機.
不過你話 30 有皮套. 小心 D 皮太差. 買唔過.

回復  bobopig

$30係運費
個套要185 人仔
razzmatazz 發表於 2013-5-13 23:11

咁不如果一齊買, 如果買三個運費都係 30, 咁一人除番係 10蚊, 又唔駛做三張單.

回復  bobopig

你Y拍打A860 SEARCH 啦~
$590
razzmatazz 發表於 2013-5-13 22:47

我搵到了.....嘩......好貴呀
其實會唔會佢呢個係真野 ? 係旺角或者 APPLE STORE 個 D 地方, 羅正牌, 有授權, 用料好個 D, 都真係要四, 五百蚊.

TB 個 D 會唔會係彷真 ? 韓文網我睇唔明. 查唔到 SPEC.
你地知唔知香港有冇邊間賣水機有埋靚套賣 ? 我見福仁個 D 有套賣. 但冇機未去研究.

咁好搵. 睇黎都要開番間係香港 Y 拍賣下先 XD

回復  bobopig
呢層就唔知喇...
我淘一個睇係咪知是龍定是鳳咯
razzmatazz 發表於 2013-5-13 23:22

你肯做勇士, 請受小人一拜.....

我想讲我大陆嘅

我都准备入手呢部机啦!同个卖家倾咗成晚距先肯便我50.不过距就送埋个原厂皮套同 ...
fish0126 發表於 2013-5-13 23:27

送好多野, 好抵呀, 埋單幾錢 ? 3000人仔 ? 賣番 D 皮套出黎

但我背蓋好易花喎!
stm2007 發表於 2013-5-14 18:18

你不是有用套嗎 ?  但個 PAD 沒有任何保護. 最怕.
或者買個膠紙遮住.....

我都收到,原装帶有NFC套,女王十分喜歡!!
man_iii2000 發表於 2013-5-15 21:09

好正呀, 你有套送咁正 ? 係跟機餐包埋. 定係再俾錢 ?
我個間冇呀 / . \

咁你個間幾錢呀埋單 ?

我都到左了......幾正. 但唔慣...

跟機的,但係比其他丅B貴2佰,羊毛出自羊身上也。
man_iii2000 發表於 2013-5-19 12:13

可不可以 PM 給我你的店鋪呢 ? 信得過, 有效率嗎 ?

我買的那一間都不差, 雖然不是三碼合一, 都不重要, 沒有壞, 都有普通的套送. 也美觀.
但我想要原裝 COVER, 雖然洋毛出左洋身上, 但都叫買到.

我遲些可能會換 A870. 如果個間有原裝套送, 想要你那一個. 我那一間. A870 的原裝套. 佢要加價才能送.