回復  yoshibashira
如果你是XP系统,请打开一个文件夹然后 选择-工具-文件夹选项-查看-里面找到 隐藏已知 ...
delta01 發表於 2014-1-27 13:38

我係remame.apk ->.zip  咗㗎拿喎....

ching 你係電腦咪改到lor
zidaneshiu 發表於 2014-1-27 13:42

係啊 >-F2 就改到

回復 32# yoshibashira

咁你改咗官方recovery未?

如果係官方recovery而個rom格式啱就可以刷入啦。

回復  yoshibashira

咁你改咗官方recovery未?

如果係官方recovery而個rom格式啱就可以刷入啦。 ...
delta01 發表於 2014-1-27 13:52

其實係咪  power + vol+ 入果個recovery 咒就係官方recovery,
有無咩特別東西需要改?

其實係咪  power + vol+ 入果個recovery 咒就係官方recovery,
有無咩特別東西需要改? ...
yoshibashira 發表於 2014-1-27 13:58

係lor , 其實官方recovery係點 ?

想請問  永久刷入官方recovery 係邊 我CMW recovery version 係2410 我搵唔到

呢個係官recovery 我都嘗試 ...
yoshibashira 發表於 2014-1-27 12:50

Ching E張圖嘅過程去到apply from ex SD之後要搵到個rom(.zip尾名)格式正確就刷得入。
用PC版個cm recovery刷返官方recovery易搞d。你個手機版我未試過。

回復 35# zidaneshiu

綠色機械人倒地就是。

回復  zidaneshiu

綠色機械人倒地就是。
delta01 發表於 2014-1-27 14:47

系不系呢個咁?