用臨時twrp刷呢個 KT R3 v2.25 backup........試下
尾4條 link
popio 發表於 2014-1-27 19:32

師兄我想問3 個rom 邊個係for 850 k版 謝謝~

回復 51# yoshibashira
CWM KT R3 v2.25
由尾數上第四條 link

回復  yoshibashira
popio 發表於 2014-1-27 21:20

感謝師兄  我試試先 其實我都嘗試咗好一段時間 
係只己太鐘意官 rom

真矛盾,有官方rom唔用要刷雜種rom,刷左雜種rom又話中意官方rom。
好似女人咁善變。 ...
starwise 發表於 2014-1-27 22:52

我一路係用官rom.. 我唔用中文rom..
只係beats audio kill 咗佢......
我仍然支持韓rom  我好專一...

popio 發表於 2014-1-27 21:20

終於搞店 萬分感激 HKEPC嘅幫過手嘅師兄~
特別係popio  非常多謝~  韓仔rom會來了~  
同埋我想講個官方self upgrade 真係流到爆炸....   得佢救機真係死得
再止奉勸各位師兄   想裝beats audio .apk 前請3思...
by the way 我想問呢條link 係咩嚟  非常強 係pantech 玩家救星

回復 56# yoshibashira
純粹係K版v2.25 cwm backup
入面齊哂s,k,l 版rom,recovery
有空入番recovery 睇頂行係咪 recovery (3e)
係的話第時有update 可以 ota update 或上官網update
如果冇del 錯跟rom 官方apps 的話!

純粹係K版v2.25 cwm backup
入面齊哂s,k,l 版rom,recovery
有空入番recovery 睇頂行 ...
popio 發表於 2014-1-27 23:44

我個官recovery 係3E~  其實呢部機真係好抵玩 如果唔係PCCW 局我買sony
我都仲用緊850k