中興似乎想用唔同價位手機打小米

紅牛V5、星星一號、Grand SII,799, 999, 1399, 1599, 1699, 2499,小米咩機咩價中興都有... 未計有埋Nubia系列

紅牛V5、星星一號、Grand SII,799, 999, 1399, 1599, 1699, 2499,小米咩機咩價中興都有... 未計有埋Nubia ...
ffantasy 發表於 2014-4-16 16:22

依家乜廠出D差唔多價位0既機都係打緊小米...

依家乜廠出D差唔多價位0既機都係打緊小米...
initials 發表於 2014-4-16 16:27

但真係中興D手機名可唔改得好聽及易記D呀... 又牛又星星又格蘭(Grand)...

紅牛V5、星星一號、Grand SII,799, 999, 1399, 1599, 1699, 2499,小米咩機咩價中興都有... 未計有埋Nubia ...
ffantasy 發表於 2014-4-16 16:22

香港有無保養先

會唔會爆?

中興都要搶,點夠力同小米鬥

小米和中興是不同級別的! 小米產品未夠班! 外國地方,連正途入口都未成,只能偷運!

可惜香港冇

但真係中興D手機名可唔改得好聽及易記D呀... 又牛又星星又格蘭(Grand)...
ffantasy 發表於 2014-4-16 16:33

唔通好似SAMSUNG 同SONY咁, 部部都GALAXY同XPERIA... 你咪仲亂...
高中低檔用唔同名仲易分

小米和中興是不同級別的! 小米產品未夠班! 外國地方,連正途入口都未成,只能偷運! ...
bookie 發表於 2014-4-16 16:43

software黎講, 小米勁過好多大陸廠
呢個好大問題, 中興我唔知, 但華為、Coolpad嗰D真係得啖笑, 唔LAG都係難用