[操作疑難] 小米 note 用唔到google play

買時已下載了Google play同佢話 root左
我爸下載唔到任何軟件
RS-3 Error.Google過話 server問題
但我估係設定問題,有無人知乜事.

回覆 1# panpanw

用 wifi 得唔得,定係連 play 都入唔到

ADD多個GOOGLE ACC就得~
我都試過~

買時已下載了Google play同佢話 root左
我爸下載唔到任何軟件
RS-3 Error.Google過話 server問題
但我估係 ...
panpanw 發表於 2014-6-17 21:07

自己在搜索到打紅米Note,有人教你點做,唔好咩都開新Post問

你過咩"RS-3 Error.Google過話 server問題"是Google問題,Del Google戶口重加會正常

自己在搜索到打紅米Note,有人教你點做,唔好咩都開新Post問

你過咩"RS-3 Error.Google過話 server問題"是 ...
zoin0000 發表於 2014-6-17 21:29

搵唔到就問,唔識先要問.唔好你明就唔比人問,你搵到唔代表我搵到.
唔好覺得有人答過就唔比人問先得ga. HKEPC search過搵唔到類似答案

試過我既方法,有wifi, google play 已log in 睇到個account.
部機已log in 左google account.

ADD多個GOOGLE ACC就得~
我都試過~
dc97_2013 發表於 2014-6-17 21:28

請問師兄可唔可以講多D,出面D post只係教點裝 Google play.
無講過裝左後會有問題.

請問師兄可唔可以講多D,出面D post只係教點裝 Google play.
無講過裝左後會有問題. ...
panpanw 發表於 2014-6-17 22:04

以我理解就係 入設定 google 帳戶 新增多一個帳戶入去

搵唔到就問,唔識先要問.唔好你明就唔比人問,你搵到唔代表我搵到.
唔好覺得有人答過就唔比人問先得ga ...
panpanw 發表於 2014-6-17 22:03

問一之前識唔識Google下,第一頁全都有教點做,

日日都仲要問同一樣野,

問一之前識唔識Google下,第一頁全都有教點做,

日日都仲要問同一樣野,
zoin0000 發表於 2014-6-18 09:01

You should say that to teachers and schools, teaching same thing every day and ask students to google and self study.

Could you be more constructive saying something more useful than criticize people?
Too many people criticize like you.......it doesn't help for the discussion.

You can keep silent if you don't like the topic. Not necessary to reply with useless message.

其實點解咁執著要裝返google play??