等報告加玻璃貼後會唔會好易誤觸

回覆  chun232939472

你唔開手套模式應該唔會有事
chromechan 發表於 2015-8-20 15:25

唔關事,我指窄邊框

via HKEPC Reader for Android

唔知呢,較自動光暗同唔較都一樣

beenoliu 發表於 2015-8-23 10:39

試下關nfc

黐線,原來連喇叭啲聲,黑白機都唔同,白機好聲啲
會拍片放上嚟
beenoliu 發表於 2015-8-29 02:17

老老實實,比你搞到打退堂鼓(M5)
雖然之前中過唔少SONY既伏機,都有d心理準備

出左2星期就減價,加埋ab mon 不利消息。。。
呢部機又可以再等等先入,會唔會1個月後又再跌 ...
z888888 發表於 2015-9-5 01:43

ASUS部新野有威脅嘛

有人報料百記z3 $2998, 個價抵玩過入c5,
係個mon細d
z888888 發表於 2015-9-6 00:23

2998 :eek:
愈來愈覺得M5買唔落手 :mad:

充電真係好慢
尋日買左白色,50%左右關機充電,差唔多2個半鐘先到100%
MON底一樣有條線

回復 chun232939472

白色 Innolux 呢  

beenoliu 發表於 2015-9-16 14:57

MON斜角睇係咪會灰左d同光左?

回覆 861# terrybobo

我媽都係投訴touch唔靈敏
都係熱左之後會間中冇反應
話之前T2U好輕已按到
我重以為係玻璃貼問題

PS:唔知開手套MODE會唔會好D

我都有同你同樣問題出現,touch screen 唔靈敏,什致hold住响度添(尤其是打機時發生),還有入game後load過場 ...
恒生 發表於 2015-9-23 21:59

個個都係咁,咁即係正常啦