回覆 420# countryboy
我要諗下點挑

依家講緊個mon係唔同廠出,唔關更唔更新事…

回覆  countryboy
我要諗下點挑
beenoliu 發表於 2015-8-29 00:14

咁又係, 始終人地係罪大, 頂多都話個工程模式係只限專業人員睇得明...就算迫到埋牆, 最多官方回應話兩隻 mon 都咁好, 不存在一隻好過另一隻咁 哎, 啱啱見到台灣 01 網有人買到機王, 一差電, 成個機背熱到脹起左.

咁又係, 始終人地係罪大, 頂多都話個話個工程模式係只限專業人員睇得明...就算迫到埋牆, 最多官方回應話 ...
countryboy 發表於 2015-8-29 00:22

當年tx都有人去sm hk fb挑機
幾多註場拳手反擊
真係唔挑好過挑, 係返epc講算啦

回覆 426# akitohk
諗緊好唔好 po 埋過 X 登
一係放上台灣 mobxle01

正想出機, 又攪 d 咁o既野

當年tx都有人去sm hk fb挑機
幾多註場拳手反擊
真係唔挑好過挑, 係返epc講算啦 ...
akitohk 發表於 2015-8-29 00:23

依家講緊sony違反商品說明條例wor

正想出機, 又攪 d 咁o既野
kenny19 發表於 2015/8/29 00:27

可能我手上拎到嘅機係咁呢?
你哋買到未必係咁
我臭手咋嘛

再度大踢爆!
證實 C5 Ultra 黑白機係兩隻唔同嘅 mon,
開 Service test -> Firmware Version 睇 (*#*#7378 ...
beenoliu 發表於 2015-8-28 22:56

有一部唔是IPS?

依家講緊sony違反商品說明條例wor
onion036 發表於 2015-8-29 00:28

點違反? 佢spec都無講明用咩廠既mon
好似小米咁宣傳話sharp屏, 但出黎係飛馬屏咁就違反