回覆  19909696

咁就奇怪啦,通常有問題嘅通常只係集中喺beenoliu兄嘅黑色機

我個fd重設後 ...
chromechan 發表於 2015/8/29 02:37

Reset 完就冇?我聽朝去換完機試下先  
換機嘅原因係番到屋企發覺部機俾人 reset 過,
入面啲原裝 picture 同 music 冇晒  
簡單啲講,部機有上一手開過,人仔仲夠膽賣俾人,
我聽朝會上去人仔客戶中心剷班 hihi  

via HKEPC Reader for Android

Xperia一向都係呢個作風, 同一型號但內件有別。
上年買T2 Ultra都試咗兩部, 個mon一部暗黃一部亮白, 當時亦冇white balance搞。查生產日期發現係相差幾個月。

回覆  19909696

咁就奇怪啦,通常有問題嘅通常只係集中喺beenoliu兄嘅黑色機

我個fd重設後 ...
chromechan 發表於 2015-8-29 02:37

Initial rom有咩問題? 我洗唔洗reset@@

beenoliu 唔通真係手臭D

仲有無人買左黑機,白機,快D上黎試下啦.................

回覆 466# onion036

無大問題就唔使reset

回覆 463# beenoliu

你上咗XperiaBlog

http://www.xperiablog.net/2015/0 ... g+%28Xperia+Blog%29

回覆  beenoliu

你上咗XperiaBlog
chromechan 發表於 2015-8-29 10:46

Via HKEPC.
Thanks Tony!

回覆 470# z888888

咪就係囉,超搞笑,睇嚟都有人喺EPC索料俾XperiaBlog

回覆  z888888

咪就係囉,超搞笑,睇嚟都有人喺EPC索料俾XperiaBlog
chromechan 發表於 2015/8/29 10:52

但係 XperiaBlog 調轉晒「我」啲嘢嚟講喎……
The good one on the black models show “Truly” in the ‘LCM Hardware’ line, whilst the white model has “Innolux” which is believed to be the worse model.

via HKEPC Reader for Android