回覆 525# willywong888888
我有版權費收就好啦,我放兩部機蝕咗 $1,400

回覆  Ponya

G3點解要換呢部?
G3係曾經係高階機黎
高階換中階用後感緊係咩都差一截啦 ...
回憶是很痛苦 發表於 2015-8-30 01:59 AM

因為想換部有牌子的雙咭機, 同塭見到佢雙鏡頭都係千三萬, 會方便一些自拍. 我用開SONY相機, 估吾到佢出呢部機個相機會咁鬼差, 比起大陸我個部佳域S3還差. 講順暢都無佳域S3咁好.

我一直都無乜樓主的問題,原來係我好彩抽到靚 Mon

其實,關唔關喺邊度買事?我喺 Sony Store 買 (以正價 ...
willywong888888 發表於 2015-8-30 01:54

係咪SOXY最靚D貨留返俾自己???? D唔靚既批曬俾D零售商,,,
BTW,,你呢部個MON真係唔錯

有D陰毛論tim

SOXY最靚D貨留返俾自己,,,D唔靚既批曬俾D零售商,,,
BTW,,你呢部個MON真係唔錯

有D陰毛論tim  ...
z888888 發表於 2015-8-30 11:47 AM

我尋日响電訊數碼續約PLAN出機, 番屋企CHECK, 都係靚MON.

我尋日响電訊數碼續約PLAN出機, 番屋企CHECK, 都係靚MON.
Ponya 發表於 2015-8-30 11:48

佢同SOXY好FD架.........佢地有關係的......維修同曾經代理........................

回覆 532# willywong888888

我覺得係樓主有手臭綜合症

就算Sony Store出機,都係會出事

回覆 534# chromechan
真係好臭手,但係我買 PS4 又冇事喎

回覆 535# beenoliu

我估你係Sony Mobile先會出事,其他Sony產品都唔會有事

綠色 demo 機,因為偷雞影所以手震震,唔知大貨係咪都用呢個 mon !? 不過研究過個 mon, 唔黃。

回覆 537# countryboy
Display 永遠都係擺部最靚嘅出嚟