我都有同你同樣問題出現,touch screen 唔靈敏,什致hold住响度添(尤其是打機時發生),還有入game後load過場 ...
恒生 發表於 2015-9-23 21:59

我記得買機後咩都未搞,Reset都要超過5分鐘,重要個android公仔有時停左,好彩耐性好

via HKEPC Reader for Android

你地部機覺唔覺充電好慢
0-100要5個鐘

另外想問下係咪得MTP MODE
無得轉MSC MODE?(SETTING搵唔到)

回復 dean

可能知冇人買  

beenoliu 發表於 2015-10-4 12:31

3298 > 2998
終於貼近台灣價
M5應該差唔多時候

終於有UPDATE
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你地有冇通話時對方會有回音?(未update)

已update, 順咗, 個touch screen 冇咁易冇反應
RX121 發表於 2015-10-10 21:45

Mon底重係有條線

呢個更新得香港有
其他全部未有

真心,十日內都有一兩次咁大把,所以呢部野唔可以用黎孝敬長輩,因為一hang機佢地就有排話你...
除非齋打出 ...
terrybobo 發表於 2015-10-27 10:16

update之前我就係咁比人鏟,本來想買asus果部又話唔識咩牌子

想問下,買C5比啊媽用獲氣大嗎?定係A8會好啲?我媽而家用緊T2U,係唔係C5會啱啲?

via HKEPC Reader for  ...
TWCACM 發表於 2015-11-7 14:33

我媽就係t2u>c5u
之後就成日話部機好重