有5000 mAh,仲要有得換電,好似吹大左。。。。。

有5000 mAh,仲要有得換電,好似吹大左。。。。。
z888888 發表於 2016-3-21 23:39

好似話210G

不過如果同而家A9一樣樣 可以通用到D配套就好囉

好似話210G

remix101 發表於 2016-3-21 23:43

5000mAh一定買,4千mAh就唔換了。

seems to be 4000mAh unchangable battery

china only?
fujifilm 發表於 2016-3-21 22:07

china only mean little support
e.g.    no root support from xda

好似話210G

remix101 發表於 2016-3-21 23:43

210g... that's too heavy...

又係無燈, 晒氣

仍售3188元, 唓話 A9pro 同之前 A9 售價一樣, 只把 A9 降價到 2888 甚至更低, 呢點做法真係好, 但唔知香港會否跟, 咁多加碼野最好就係換電, 當然要等到真係出先知有無.

3188RMB 到HK 賣就最少4K到啦~
唔係貪6" 點解唔S7
a886 發表於 2016-3-21 22:42

A9 出面個價都係 3千頭喎, 如果香港照跟支 那個做法, 出街價係 39xx, 但一開波減多幾百, 同 S7 都有千幾銀差距, 加上 A9 6" 同 S7 5.1" 個客路係有 D 唔同.