狂用一日唔叉電真開心

210g and little bit thicker, seems the news is reliable

正,好期待。。。a9粒電都夠勁
5000mAh真係可以用2日
z888888 發表於 2016-3-26 09:34 PM

配番自家三星U 續航力一定冇得輸,

如果仲係用SNAPDRAGON 就真係...

配番自家三星U 續航力一定冇得輸,

如果仲係用SNAPDRAGON 就真係...
tkf 發表於 2016-3-26 23:19

我而家用緊a9已經覺得好掂.如果5000mAh真係仲正.

用samsung u 機會極微

搞到我好想換機

我而家用緊a9已經覺得好掂.如果5000mAh真係仲正.

用samsung u 機會極微 ...
z888888 發表於 2016-3-26 11:57 PM

睇下A5/A7/A9 2016版O既 BATTERY TEST
同睇下S7E S820同8890版O既差距,
就應該明白A9點解配上足4000mAh 電而唔係s7e o既3600mAh 電的原因...

睇下A5/A7/A9 2016版O既 BATTERY TEST
同睇下S7E S820同8890版O既差距,
就應該明白A9點解配上足400 ...
tkf 發表於 2016-3-27 00:28

無乜問題... 反正佢出我就會買...係5000mAh就得, 有埋換電就更正...仲有我好需要既真雙卡.

無乜問題... 反正佢出我就會買...係5000mAh就得, 有埋換電就更正...仲有我好需要既真雙卡. ...
z888888 發表於 2016-3-27 00:34

我對可換電有D保留
定還是佢用番膠機設計?

膠無所謂…反正帶左套一樣…  最緊要有得換電

咁先足到用家的真正需要, 電mah夠大,可換電,多sim,sd卡槽 , 定期有更新軟件。理得是不是膠殼定金屬,甚麼雙視窗,曲面,手寫筆... 通通都是多舊魚