唔係leica認證咩,幾時變左話leica製造完又插佢mic  

via HKEPC Reader for Android
jacktsui 發表於 2016-10-24 12:50

係啲人傳下傳下變leica做

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

真係高要求麻煩用相機 手機拍照基本是工作記錄或者生活記錄日常分享 不需要期望太高 ...
benny989 發表於 2016-10-24 12:03

Sorry 我手機影相好高要求嫁,我亦有幾部單反,冇衝突嫁吓!

係啲人傳下傳下變leica做  

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android
manfans 發表於 2016-10-24 13:29

睇佢廣告D相又真係leica做先得

Sorry 我手機影相好高要求嫁,我亦有幾部單反,冇衝突嫁吓!
pentaxk5 發表於 2016-10-24 13:34

打手話p9+ 媲美單反, 整部番泥, 你果幾部單反,可以長放防潮箱了

睇佢廣告D相又真係leica做先得
goalsp 發表於 2016-10-24 16:13

被人踢爆宣傳照係單反影

不過P9一般影下相係冇問題幾靚嘅。

打手話p9+ 媲美單反, 整部番泥, 你果幾部單反,可以長放防潮箱了
goalsp 發表於 2016-10-24 16:16

唔係呀打手你又信? 廣告你又信!!!我信我自己眼晴同技術多d啊!

唔單止有人肯花4-5千買,而且出貨量仲唔低咁先夠抵死。
midtor 發表於 2016-10-24 20:47

出貨量高,但係你可以保證全部係四五千蚊嘅機?
華為有幾部架啵。

減到二千未?

唔係呀打手你又信? 廣告你又信!!!我信我自己眼晴同技術多d啊!
pentaxk5 發表於 2016-10-24 20:11

打手吹到天花龍鳳,又用單反影呃人話係p9影的,真係有唔少人落叠。