京東有 , 跟本唔難買
最難買係尊享
kennymoody 發表於 2016-4-28 18:50

二手東我怕了

2599 真係傻左 ...
明穩笨X
咁既定價真係唔敢再望佢出高配 / 尊享版 .... 只會更貴 ... ...
kennymoody 發表於 2016-4-28 06:49 PM

反而華為定價港行價比國行價重要低小小。

via HKEPC Reader for Android

反而華為定價港行價比國行價重要低小小。

via HKEPC Reader for Android
stephen1029dog 發表於 2016-4-28 19:54

3980好Q貴同樣3+32

其實預裝軟件、失去國內廣告作用(等價交換既娛樂:音樂、影視、電子書)都減收入來源、谷歌權利金、貨物越境成本、香港倉租輔租都唔同大陸。

記住:在香港免費既野可能係最貴;在大陸生態就軟硬件收費一蚊都可能無得做。
香港人開始同大陸月入幾千人仔既人爭,用電視盒爭bandwidth睇片,又唔係大陸商品廣告既目標,甚至爭買大陸水貨(三叔山寨j系)

而家出D機愈黎愈貴啦, 等評測

1.        小米5 標配版需然係閹割版但兔兔跑分高過s6等等,但s6價錢做不到$2500
2.        如果小米5有樂視Max2規格就好, 樂視Max2外觀真係麻麻
3.        為什麼樂Max不減價?
4.        由於急要一部機想今個星期上深圳樂視看有冇Max2
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

無tf卡插都係放棄

1.        小米5 標配版需然係閹割版但兔兔跑分高過s6等等,但s6價錢做不到$2500
2.        如果小米5有樂視Max2規格就好 ...
h0116 發表於 2016-4-28 20:59

跑分有咩意義

做咩唔用大家都係820的S7比

京東有 , 跟本唔難買
最難買係尊享
kennymoody 發表於 2016-4-28 18:50

正價唔見有,C-HING 你講的是炒價?