樓上位CHING 咁好數口既

肯定係街見幫呀婆過馬路, 又話咁好心一定係想揩呀婆油
讓座比小妹妹又會話孿童
甚至幫下呀伯都可能話尋基友

而家中移無以前咁荀, 以前閒閒地平外面大鋪"折後"個價幾舊水.

而家去電訊商, 唔簽幾舊水的約, 大多機都 ...
Miipp 發表於 2017-1-14 12:56 AM

以前即係幾耐之前?

世上總有好多自己乜都唔做,但又滿肚陰謀論嘅人,自己冇得益之餘仲要唔想別人有著數,大家都知師兄你係好 ...
simon 發表於 2017-1-14 09:47

Win Win既野,講真你情我願。
唔知可以咁樣出機,又或者無CMHK約又或者唔想自己上CMHK台,有人肯幫手特價出機,明食你甜頭又點呀?少少甜頭都唔俾人食,不如叫人免費包速遞埋部機上門

人地好心肯幫算係咁, 仲要猜度人地算死草? 你呢種人做人其實做得好辛苦, 以為自己好精叻, 其實自己成世鑽牛角尖, 話你都嘥氣

via HKEPC Reader for Android

人窮就咩都同人計住計住

肉酸真係

網上訂果$100係手機coupon嚟架, 可以買到條usb線

via HKEPC Reader for Android

我有話會要咩?岩架啦 你去幫樓主出機啦
我廢事做好人都要比你話我有陰謀呀
以後hkepc既人我都唔會幫添呀 ...
lkh_214 發表於 2017-1-14 06:13

見到都心淡,幫人仲要甘俾人抽
甘醒計數但唔計埋你付出

嘅心理要有幾黑暗先會諗到呢啲招數再講埋出黎

via Nexus Device

正正是蘇東坡與佛印和尚的故事
http://thiamteck12write.blogspot.hk/2006/07/blog-post_13.html

人窮就咩都同人計住計住

肉酸真係
小白豬 發表於 2017-1-16 03:02

佢數口咁好,應該唔會窮