1-2千元新機,Galaxy On Max:配備「旗艦級攝像頭」4GB RAM 32GB ROM

該機沿用了與 Galaxy J7 Max 類似的規格與設計,僅有幾處微小的差別。其搭載了聯發科 Helio P25 處理器、4GB RAM + 32GB ROM(支持 256GB microSD 擴展)、5.7 英吋 @ 1080p 顯示屏、預裝 Android 7.0 Nougat 操作系統。

Galaxy On Max 最大的亮點,是配備了「旗艦級攝像頭」—— 其採用了前置 f/1.9 @ 1300 萬像素(帶 LED 閃光燈)+ 後置 f/1.7 @ 1300 萬像素的組合。

此外,該機還採用了金屬一體機身、內置 3300 mAh 電池、前置指紋傳感器、支持 Samsung Pay Mini 。
Galaxy On Max 將於 7 月 10 日在 Flipkart 上開售,價格為 16900 印度盧比(約合 2000 元 HKD)

聯發科 ?平時就J到自己三叔既Exynos猎户座cpu上天

回覆 1# 8783

乜鬼旗艦相機,咪又係嗰粒IMX258

回覆  8783

乜鬼旗艦相機,咪又係嗰粒IMX258
chromechan 發表於 2017-7-8 11:47

人地係咁宣傳= =

聯發科 ?平時就J到自己三叔既Exynos猎户座cpu上天
Monkey2016 發表於 2017-7-8 11:47

人地係咁宣傳= =
8783 發表於 2017-7-8 11:49

串緊lg

回覆 4# 8783

咁又係嘅人哋G6都攞呢粒IMX258作主鏡頭,都算係『旗艦』嘅

反而前鏡頭嚟計,除咗用IMX234+OIS+LED閃光燈之外,呢部都算係咁架啦

其實J9出左未架

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆  8783

咁又係嘅人哋G6都攞呢粒IMX258作主鏡頭,都算係『旗艦』嘅

反而前鏡頭嚟計,除 ...
chromechan 發表於 2017-7-8 11:52

價格平到笑,黎到香港應該賣千幾蚊

回覆 9# 8783

千幾蚊嘅話,如果前置有埋OIS,咁就極度抵玩