有冇得係BootLoader 模式關左飛行模式......

話說我有部好舊既ANDROID手機.....
因為大耐無用但唔記得左開機PASSWORD.....
咁佢就有得比我用EMAIL 同PW 去解返
但我試極都唔得.....看返原來係開左飛行模式連唔到上網對唔到資料
但我又入唔到去關左佢.....
咁我可以點做??

咁佢就有得比我用EMAIL 同PW  ...
fai3600 發表於 2017-7-9 12:47

入咗密碼界面?可以按住power,然後就會有一堆選項

Oneplus 3t is best phone in 2016

咁佢就有得比我用EMAIL 同PW  ...
fai3600 發表於 2017-7-9 12:47

入 recovery 將手機恢復原廠設定  factory reset

入咗密碼界面?可以按住power,然後就會有一堆選項

Oneplus 3t is best phone in 2016 ...
lolololl 發表於 2017-7-9 13:44

我試左好多圖形PW 根住佢強制要我用EMAIL 同PW 開
E+一入就係要EMAIL 同PW 的畫面
按住POWER 唔覺有咩選WO

入 recovery 將手機恢復原廠設定  factory reset
別問我是誰 發表於 2017-7-9 14:24

就係DATA要拿返。。。。 唔可以用呢招

咩機

咩機
calvinleeabc 發表於 2017-7-9 23:34

htc one xl

我試左好多圖形PW 根住佢強制要我用EMAIL 同PW 開
E+一入就係要EMAIL 同PW 的畫面
按住POWER 唔覺有咩選W ...
fai3600 發表於 2017-7-9 23:30

按住power選飛行mode

Oneplus 3t is best phone in 2016

按住power選飛行mode

lolololl 發表於 2017-7-10 19:39

真係眼大看過了.......原棧咁簡單
不過我入左卡入去都出唔到4G 上唔到網,,,,,,唔知做咩會咁.....
我又SET 唔到連WIFI......

唔知各位重知唔知有冇得點搞,,,,,,,,,

入SIM 之後重新開機, 係認唔到咭定無 DATA ?
入GOOGLE ACCOUNT 無DATA...
佢應該會彈個提示出叫你開 MOBILE DATA or Wifi ....

Android 4.x 真係唔係好記得....